Beepr = de bedste tilbud

  • af
Beepr = de bedste tilbud

De fleste af os har brug for at være opmærksomme på, hvad der købes og til hvilken pris vi køber det til. Det handler om at skaffe de bedste tilbud, for kan vi spare på husholdningsbudgettet, så kan der muligvis være lidt ekstra penge på kontoen til noget som vi har ønsket os over en længere periode.

Undgå at postkassen sprænger fordi den ikke er blevet tømt i denne uge

Vi kender alle til de tilbudsaviser, der hurtigt kan få postkassen til at ligne en katastrofe efter få dage uden tømning, hvis ikke man har valgt at takke nej til reklamer. De fleste har dog fundet vej til den mere digitaliserede hverdag og dette gælder også i forhold til at modtage relevante tilbud igennem en tilbudsapp.

Tilbudsapp er for så vidt ikke noget nyt begreb. Vi har før stiftet bekendtskab med tilbudsapps, hvor en bestemt butiks tilbud dukker op uge efter uge, som det f.eks. gør når man anvender Coops app. Men der er alligevel ikke helt andre app der kan klare det som Beepr kan og det kan betyde at du ender med at snyde dig selv for rigtig mange penge.

Find frem til dine favoritvarer hvor de er billigst

Det Beepr hjælper med er at præsentere dig for ikke bare én bestemt virksomheds tilbud, men for alle virksomheder der forhandler den vare som du er interesseret i. Vi kan måske genkende det en smule fra Pricerunner, som online indhenter priser på en specifik vare fra alle de virksomheder der forhandler varen og derefter er valget op til dig, hvad enten du går efter den billigste eller den vare med bedst rating.

Pricerunner fungerer okay når du handler online, men vil du ud at handle dine dagligvarer fysisk, så kan du med fordel tjekke de varer som du ved du altid skal købe ud inden. Beepr vil afsløre om der er et bedre tilbud et andet sted end hvor du normalt elles vil handle.