Betalte undersøgelser online – Så meget kan man tjene

  • af

Kunne du godt tænke dig at tjene penge på at besvare spørgeskemaer online? Betalte undersøgelser online er en af de muligheder for at tjene penge på nettet som er størst, fordi det er så nemt at komme i gang med og der er ingen tvivl om at det er helt perfekt for alle der ikke har tid til at tage ekstra vagter på jobbet for at tjene flere penge.

Men hvor meget kan du tjene på betalte undersøgelser online? Det får du svaret på her i artiklen.

Hvor meget kan man tjene på betalte undersøgelser online?

Der er ingen der kan svare præcist på hvor meget du kan tjene på betalte undersøgelser online, fordi det afhænger af de steder som du laver dem. Nogle steder giver store udbetalinger men tager længere tid, mens andre tager en smule kortere tid, men giver en mindre udbetaling. Men du kan forvente at tjene omkring 100 kroner i timen på betalte undersøgelser, hvis du har tilmeldt dig hos nogle af de største betalte online undersøgelsessider sider der findes.

De bedste betalte undersøgelser

De bedste betalte undersøgelser er de undersøgelser som er hurtige at besvare men som også giver gode udbetalinger. Der er ingen der kan sige præcist hvilke der er bedst, da det afhænger fuldstændig af den virksomhed som ønsker at få besvaret spørgsmål. Så derfor skal du nogle gange væbne dig med tålmodighed for at finde de bedste og mest udbetalte spørgeskemaer.

Du kan dog være heldig at der til tider er nogle spørgeskemaer der tager 10 minutter men giver 50 kroner, hvilket jo er en ret flot timeløn, men der er langt imellem disse og derfor bør du blot tage alle de spørgeskemaer du kan finde for at få flest mulige penge i kassen.