Dyrene i vores liv fortjener kun det bedste

  • af
Ejer med sin hund

Er du hunde- eller katteejer? Så skal du læse med her! For her gennemgås nogle helt fantastiske fif til dig, der har husdyr og gerne vil aktivere de små væsner lidt mere i hverdagen.

Der er mange slags tilbehør, der passer specielt godt til hunde og specielt godt til katte og ved, at du anskaffer dig ekstraudstyr til deres leg, så gør du både dig og dem en tjeneste.

Du kan nemlig både sørge for ekstra aktiviteter, når dyrene keder sig, ekstra gode godbidder til, når de har været søde og lækre shampooer, der gør livet herligt for en dyreelsker. Det er noget, du kan anskaffe på canem.dk.

Køb aktivitetslegetøj til både katte og hunde

Kat leger

Det er faktisk både katte og hunde, der har brug for at blive aktiveret, og særligt hvis du ikke har tid til at sørge for deres aktivitet 24 timer i døgnet. Så er det en rigtig god  idé at købe noget sjovt legetøj til dem.

En kradsevæg er fx noget af det katte elsker. Katte har brug for at kradse på noget, det ligger til deres natur, og hvis ikke de har en kradsevæg, så bruger de bare dine møbler. Derfor er det både en investering i din kat og i dit hjem.

Et farvede tøjdyr er på den anden side et ideelt køb til hunden, fordi den kan lege lige så vildt med tøjdyret som overhovedet muligt. Hunde elsker at være vilde, og så elsker de også at tygge i ting, og det er derfor en perfekt investering.

Hygiejne for både dig og dit husdyr

Ligesom du børster tænder og vasker hår, så skal dine dyr også være renlige, og da det ikke er noget, de gør selv, så skal du hjælpe dem med det. Der er flere forskellige hjælpemidler til dette.

Først og fremmest skal du sørge for at have en god shampoo til hunden eller katten, og du skal samtidig også sørge for at klippe deres negle, rense deres poter osv. Det er vigtigt for deres velvære, at de er rene, og at der ikke er noget, der generer.

For det andet skal deres mundhygiejne også være i orden, hvilket du kan klare med en speciel mundvand, og særligt til hunde kan du købe et gnaveben, som er særligt egnet til at rense deres tænder.

Når dine elskede dyr skal forkæles lidt ekstra

Når de har været gode de kære dyr, så skal de også mærke det, og det viser du især ved at give dem ekstra gode godbidder, som smager godt, og ikke er det kedelige tørfoder, som de selvfølgelig også skal have.

Det er vigtigt at forkæle sine kæledyr, så de ved, at de er gode og har opført sig ordentligt.