Er one.com pengene værd som webhotel?

  • af
Er one.com pengene værd som webhotel?

One.com er en af de største udbydere af webhoteller, og der er ingen tvivl om at de også er en af de gamle drenge i klassen inden for webhosting. Men er de pengene værd som webhotel til din virksomheds hjemmeside? Det kigger vi lidt nærmere på i denne artikel hvor du vil blive en smule klogere på hvad One.com er og hvad er deres pakker for os.

Hvad er One.com?

One.com er generelt set en af de største virksomheder der giver mulighed for at du få hostet dit website. De startede tilbage i 2002 hvor de startede som en helt lille spiller mens der ikke var så meget på internettet dengang, hvor de idag er vækstet og har over 270 medarbejdere idag. One.com er kendt for at være perfekt til både de nye ejere af hjemmesider, men også de større virksomheder hvor deres webhotel pakker giver mulighed for at lave stabile løsninger til alt lige fra bureauer til større virksomheder.

One.com webhotel

Der er et One.com webhotel til ethvert behov for alle der skal have en hjemmeside uanset om du er grøn eller en ekspertbruger. Derfor har vi lavet en lille oversigt over de forskellige webhoteller som de har, hvor du kan få en lille beskrivelse af hver pakke og hvad de indholder samt hvad de forskellige webhoteller koster. Du kan ofte få rabat på højtider som Black Friday og lignende dage, så hold øje med dem.

Begynder

Den mindste pakke de har indholder hele 50 GB som man kan bruge til sin hjemmeside, som er massere i forhold til at have en lille hjemmeside som ikke har de helt store krav. Prisen er kun 19 kroner om måneden.

Explorer

Hvis du er blogger eller en mindre iværksætter og har en hjemmeside, så er Explorer helt oplagt til dig. Her får du en løsning hvor du får en 1 klik installer, hvor du kan installere wordpress på din hjemmeside med et enkelt klik. Prisen er kun 19 kroner om måneden.

Entusiast

Entusiast er en af de lidt mindre pakker men også en af de pakker som uden tvivl er oplagte til langt de fleste brugere som har en hjemmeside, hvor du endda kan have flere hjemmesider.