Erhvervslån med en lavere rente, noget godt kommer der da fra EU

  • af

Sponsoreret indhold:

Har du svært ved at finde de fordele der skulle være ved at være en del af EU, så kan du her få belyst mindst én af de gode ting der kan komme os i Danmark til gode fra EU.

Med en garanti i hånden, kan der forhandles lavere renter

Når Danmark er en del af EU, betyder det at vi ikke altid har muligheden for at træffe vores egne beslutninger, men der er heldigvis også tale om nogle fordele der følger med fra EU til Danmark og det er noget som de danske virksomhedsejere kan have glæde af.

I forbindelse med at de danske virksomhedsejere kan have brug for en hjælpende hånd til en form for finansiering i virksomheden, har det været svært at finde långivere der har turde tage en risiko og hjælpe til og når der endelig har været en mulighed, så har det oftest været en dyr slags med højere renter, men nu kan de danske virksomheder endelig finde frem til en middelvej som du kan læse mere om på linket her: https://www.flexfunding.com/erhvervsln.

Flex Funding og dens samarbejdspartner hjælper danske virksomheder

Set fra enhver långivers syn på sagen, så giver det god mening at der bliver skruet op for rentesatsen på lånene når der er tale om en høj risiko, men med hjælpen fra Flex Funding kan de danske virksomheder nu finde lånene med en EU-garanti i baghånden, hvilket kan sikre virksomhederne en betydelig lavere rente på deres erhvervslån.

Flex Funding har et samarbejde kørende med Den Europæiske Investeringsfond og de danske virksomheder der vurderes sunde og derved får muligheden for at finde lån denne vej igennem, kan derved få EU’s garanti med i forhandlingerne. Man kan sige meget dårligt om EU, men det er da i hvert fald værd at fremhæve at der er noget godt der kommer ud af medlemskabet.