Guide: Sådan binder man et slips nemt og enkelt

  • af
sådan binder man et slips

Vil du gerne lære at binde et slips, så du kan imponere dine venner, men syntes at det virker uoverskueligt at komme i gang med at lære det, så er denne artikel til dig. Her vil du nemlig lære at binde dit slips hurtigt og enkelt og der er ingen tvivl om at når du først har lært at binde dit slips, så glemmer du det aldrig igen.

Hvordan binder man et slips?

Hvis du gerne vil binde et slips, så findes der flere forskellige muligheder for at binde slipseknuder og der er ikke nogen der er forkerte eller rigtige. Men igennem mange hundrede år så har det været normalt at mænd selv kunne binde deres eget slips, hvor det idag er blevet meget sjældent at finde en mand der selv kan binde sit slips fordi det ikke er noget som alle gør særligt ofte, hvor det tidligere var helt normalt at tage et slips på når man f.eks. skulle til fest eller på arbejde.

Derfor er der mange der har brug for hjælp når de skal binde deres slips for første gang. For at lære at binde dit slips på en helt klassisk måde, så har vi derfor fundet en video til dig, som du kan bruge og trin for trin så har du om cirka 5 til 10 minutter bundet dit slips, og efter et par forsøg så vil du for altid kunne huske hvordan, da det fungere lidt som at lære at cykle. Du kan læse denne guide til sådan binder man et slips så du kan se flere forskellige slipseknuder, eller du kan se videoen nedenfor for at kunne lære at lave den klassiske slipseknude.

Slips til mænd

sådan binder man et slips

Der er ikke noget der symbolisere mere mand end slips gør. Et slips til et jakkesæt er nærmest nødvendt og det er yderst stilet at bære slips til en flot skjorte, nærmest uanset anledningen. Så hvis du skal have et slips til mænd, så kan du kigge efter alt lige fra blå, sorte, røde og mode slips som er af høj kvalitet og så er du sikker på at det bliver taget godt imod af alle der ser det.