Hårfjerning med laser er livsændrende for kvinder

  • af

Sponsoreret indhold:

Hårfjerning har længe formet kønsdynamikker og defineret idéen om, hvad det vil sige at være feminin og have den ideelle krop. Der er derfor en dyb følelse af skam forbundet med hår på kroppen, og kvinder kæmper ofte med deres selvtillid, hvis de har flere hår på kroppen end den gennemsnitlige kvinde. Af den grund er hårfjerning med laser blevet populær blandt kvinder.

Hårfjerning med laser er for kvinder forbundet med følelser

Resultaterne af hårfjerning med laser kan fremkalde tårer hos mange kvinder. Behandlingen letter nemlig flere dele af ens liv i form af mere tid, mere plads i budgettet og færre bekymringer i hverdagen på grund af hår på kroppen eller ansigtet. Det skaber nemlig en stor forandring i kvinders hverdag, når de er på den anden side af et forløb med hårfjerning med laser. Det gælder uanset hvor på kroppen, man vælger at blive behandlet, men særligt en hårfri ansigt har en drastisk effekt på kvinders hverdag.

Derfor er hårfjerning med laser en nødvendighed for visse kvinder

Overdreven eller uønskede hår på en kvindes krop og ansigt kan skyldes hirsutisme. Hirsutisme er fagsprog for det, man til dagligt vil betegne som mandlig behåring hos kvinder. Forstyrrelsen er et tegn på øget androgen virkning på hårfollikler fra forhøjede mængder cirkulerende androgener eller øget sensivitet i hårfollikerne ved normale niveauer af cirkulerende androgen.

Man kan behandle hirsutisme med flere ting såsom p-piller, hårfjerningscremer, voks, barbering og laser. Hårfjerning med laser er dog den eneste løsning, som giver langsigtede resultater. For mange kvinder er hårfjerning med laser derfor den eneste løsning, mens andre kvinder godt kan få gode resultater af eksempelvis behandlinger med voks.

Sådan er hårfjerning med laser livsændrende

Der er mange grunde til, at hårfjerning med laser er den bedste hårfjerningsmetode for mange kvinder. Nedenstående er nogle af de største ændringer, man kan opleve efter et forløb med laserbehandling.

  • Hårfjerning med laser får huden til at fremstå bedre. Mere blød og mere levende. 
  • Man skal aldrig mere døje med sår fra barberblade, da mange kvinder oplever at skære sig på barberblade eller få såkaldte razor bumps. Det gælder i øvrigt også mænd.
  • Hvis man har uønsket hår på ansigtet, vil man opleve, at man som regel også får en bedre hud efter et forløb med laserbehandling, fordi urenhederne klarer op.
Hårfjerning med laser i Danmark

I Danmark er det muligt at få hårfjerning med laser i Århus, København, Odense og de fleste andre byer hos en kosmetisk klinik. Priserne på behandling ligger typisk mellem 500 – 3.500 kroner per behandling. Det er derfor ikke alle, der har råd til hårfjerning med laser, men behandlingen burde ses som en investering, da resultaterne har så drastiske indvirkninger på ens hverdag efterfølgende.