Hvad er SEO?

  • af
Hvad er SEO?

Der er mange der ikke ved hvad SEO er selv om det er sådan et ord man ser over det hele. Her fortæller vi dig hvad SEO er og hvordan du kan bruge det til din ubestridte fordel, uanset hvad slags virksomhed du har eller arbejder for. 

Bliv mere synlig 

 SEO handler om synlighed. God SEO giver dig nemlig den synlighed du har brug for i søgemaskiner så du kan blive fundet og opdaget af nye kunder og virksomheder. Det er good for business med god SEO og  det er også derfor det er blevet så populært de sidste årene.  

Dette er også en branche der er i konstant ændring og reglerne for hvad der fungerer i søgemaskinerne ændrer sig hele tiden. Derfor kan det sagtens være at du har fået lavet SEO den gang du lancerede din hjemmeside for et par år siden, men det vil ikke holde i dag. Dette er noget man konstant skal holde øje med og udvikle, så man kan være på forkant og sikre at man får de bedste resultater.  

Når det kommer til SEO, så taler man tit om google, men det er ikke den eneste søgemaskine, man laver SEO til. Amazon og YouTube er for eksempel også søgemaskiner der det kan være særdeles nyttigt at komme op, selv om mange ikke tænker på dette direkte som søgemaskiner.  

Uanset hvad dit formål med din virksomhed er, så skader det virkelig ikke at ligge godt i søgemaskiner. Dem der har en god placering, har helt anden synlighed, salg og resultater end dem der ligger længer nede på listen eller flere sider bag. Derfor er SEO så vigtigt. Det er også vigtigt ikke at udelukkende lave betalte annoncer, men også fokusere på organisk SEO der man sørger for at indholdet er optimeret i stedet for bare at betale sig fra det. Ingen kan tage fra dig dit gode indhold, men de kan købe ud din annonceplacering.