Hvor får man billige lån? 3 ting du skal kigge efter

  • af
Hvor får man billige lån?

Har du lidt pres på økonomien og har brug for billige lån? Så er det altid en god ide at være ekstra grundig når du skal på jagt efter de billigste lån, uanset lånebeløb, så du er sikker på at du efterfølgende ikke finder et lån der havde være billigere end det du har valgt. Men hvad skal man kigge efter når man er på jagt efter billige lån og måske ikke er helt vant til at låne penge? Det kigger vi nærmere på her i denne artikel, hvor du får 3 grundlæggene ting som er en god ide at kigge efter fra start.

Find de lån med lav rente

billige lån

Når du skal på jagt efter et godt og billigt lån, så skal du naturligvis finde de lån som har en lav rente. Det er naturligvis en god ide at kigge iblandt en hel masse forskellige lånudbydere for at finde nogle af de billige lån som du kan sammenligne med, for at udvælge det lån af dem som har den laveste rente. Dette er oftest nemmest når man kigger efter billige lån på sammenligner priser lån, da du på den måde kan se en hel masse forskellige lån og derved har et hurtigere overblik over deres renter.

Udvælg det lån med den lavest ÅOP

Når du har fundet de lån med lav rente, så er det næste du skal kigge efter, hvad deres ÅOP er på lånt. Det er nemlig ikke uden betydning om det har en høj eller en lav ÅOP. Et lån med en høj ÅOP kan godt have en lavere rente end en af de andre lån med lavere ÅOP, men fordi der eksempelvis har været stiftelsesomkostninger, så stiger de årlige omkostninge i procent (ÅOP). Så hold derfor også skarpt øje med ÅOP.

Kan du betale lån tilbage før tid?

Hos mange lånudbydere så kan du frit tilbagebetale lånet før tid, men hos nogle koster det ekstra gebyrer at betale lånet tilbage inden det er udløbet. Så dette er en god ide at være opmærksom på inden du optager et lån, hvis du går med en forhåbning om at kunne betale lånet tilbage før tid, så det billigste lån ikke ender med at være det dyreste lån.

Vi håber at du har fået lidt mere viden omkring hvad du skal kigge efter når du er på jagt efter billige lån, så du er bedre rustet til at modstå de tilbud på lån som måske ikke alligevel var de bedste.

Læs også vores artikel: Gaver til ham