Kvalitetsgarn fra Drops

  • af
Kvalitetsgarn fra Drops

Det seneste par år er det virkelig blevet populært at strikke. Der har altid være nogle, der har strikket, men før i tiden forbandt du det måske mere med din bedstemor eller den ældre generation. I dag er mange unge også hoppet med på den kreative bølge og strikker, kort sagt, på livet løs.

Hvis du er interesseret i at hoppe med på trenden, men gerne vil kende lidt til brands m.m., får du her et overblik over Drops Garn, som er et garnmærke, alle har råd til, og som både sælger garn og strikkeopskrifter. Sidst men ikke mindst får du en anbefaling til dit første striktøj.

Hvorfor vælge Drops Garn?

Der er i dag mange konkurrerende strikkebrands på markedet. Det kan være svært at finde ud af, hvilket mærke du skal strikke efter, hvis du ikke kender så meget til strik. Men det er under alle omstændigheder vigtigt at vægte kvalitet.

Der er flere gode grunde til at vælge det populære strikkemærke:

  • Drops Garn er i høj kvalitet
  • Drops Garn er billigt
  • De har gratis strikkeopskrifter til begynderen

Drops Garn har gjort op med fordommen om, at det skal koste en formue at strikke. Du kan nemlig få de lækreste kvaliteter af f.eks. merinould, alpakauld, mohair osv. til en rigtig god pris. Det gør det jo straks mere tiltrækkende at strikke! Kvaliteten af disse uldtyper er også rigtig god. F.eks. er størstedelen af Drops’ uldgarn behandlet med den såkaldte ’Superwash’. Det betyder, at garnet er blevet behandlet til at kunne tåle at komme i vaskemaskinen. Meget uldgarn har det med ikke at kunne tåle vaskemaskiner, men Drops Garn har sat en ny standard for uldgarn.

Hvor skal jeg begynde?

Hvis du synes, at det lyder godt, men at du mangler et sted at starte, er en karklud altid et godt striktøj at begynde på. Du kan selv bestemme størrelsen af karkluden, men da de plejer at være forholdsvis små, er det et ganske overskueligt strikkeprojekt.

Inden du begynder på at kigge på opskrifter, kan du starte med at strikke en karklud udelukkende i ret eller i vrang, som er de mest simple og grundlæggende strikkemåder. Det er vigtigt, at dine hænder bliver vant til at strikke og får det helt under huden. I slutningen af karkluden vil du måske endda opleve, at du kan strikke uden at kigge, hvilket er et klart tegn på, at du er på rette vej med strikningen.

En garnproducent der tænker over miljøaftrykket

Drops Garn er stemplet med Oeko-Tex mærket. Hvis du ikke kender til Oeko-Tex, er det et kvalitetsstempel, der sikrer, at dit garn ikke indeholder nogle skadelige stoffer. Hos nogle garnproducenter, kan der i farvningen af garnet indgå skadelige materialer i produktionen, med med et Oeko-Tex stempel, kan du roligt strikke med garnet uden at skulle tænke over kemikalier. Det er en global standard, og du vil opdage, at hvis du køber Drops Garn i et andet land, at Oeko-Tex også er mærket på disse garnnøgler.