Synonym for Parfume

  • af
Parfume til kvinder og mænd

Synonymet for ”Parfume” er tæt på Aroma, lugt, redolence eller essensen

Hvad er Parfume?

Parfume er en duft som man kan sprøjte på sig selv, hvis man gerne vil få en anden duft end den man naturligt har. Det er normalt en parfume som man syntes er god at dufte til, som man sprøjter på sin krop, sit tøj eller lignende, for at få denne duft.

Parfume var i gamle dage også kendt som duftvand, men idag kan man få Parfume i flasker hvor man sprøjter parfumen ud på hvad man ønsker skal skifte duft. Det er idag helt normalt at anvende parfume i hverdagen og parfume bliver skabt på store fabrikker hvor det i gamle dage var en længere proces om at finde nogle ting som kunne blandes sammen, koges eller lignende, for at skabe en god aroma eller essens som man gerne vil have på kroppen en hel dag.

Parfume til kvinder og mænd

Parfume til kvinder og mænd

I gamle dage, så var parfume også primært noget som kvinder gjorde brug af, for at få en ekstra god og feminin duft, mens idag så er parfume for mænd mindst lige så populær, især fordi at mænd har en kraftigere naturlig duft og det på den måde giver dem en stor fordel, at de kan kamuflere denne duft med en parfume. Den bedste parfume til mænd er en parfume som har den perfekte blanding af sødme og skarpe duft som også kan holde en hel dag, hvor man ofte forbinder den bedste parfume til kvinder som en sød parfume som er mere feminin, mens mandens parfume som regel er en smule mere skarp i det.

Det var i starten også kun de helt fine folk der gik med parfume, da det var utrolig dyrt at købe parfume, men det er det ikke længere. Priserne er stadig høje, men alle har råd til at købe parfume i de vestlige lande og der findes priser for enhver smag.

Definition på Parfume

Definitionen på Parfume er duftvand som benyttes til at erstatte den naturlige duft eller til at styrke den. Parfume er resultatet af en brygning af forskellige ingredienser som til sammen skaber en behagelig duft.

Parfumer findes i utroligt mange varianter og kan både købes som duftvand, men også på flaske hvor man kan sprøjte med det, som er det mest brugte idag.