Regnskabsprogram for alle

  • af
Regnskabsprogram for alle

Har du brug for et regnskabsprogram, men har svært ved at finde rundt i den store jungle af diverse udbydere, så kan det være meget smart først at forstå at der faktisk findes rigtig fine løsninger uden at det behøver at koste dig alverden – i nogle tilfælde kan det være gratis.

Gratis eller i hvert fald billigt – det er faktisk muligt

Du skal først vide hvad du egentlig har brug for i et regnskabsprogram. Hvis du ikke har behov for så meget andet end et system, der hjælper dig til at klare selve bogføring i henhold til bogføringsloven, så kan du faktisk komme i nærheden af noget overraskende godt.

Gratis regnskabsprogram lyder næsten for godt til at være sandt, især hvis du har googlet dig nettet tyndt, for at opdage at du nærmest kan blive flænset i omkostninger, alene ved at have et behov for et regnskabsprogram. Men den er god nok. Det kan faktisk godt lade sig gøre at finde.

Vi er vanedyr

Hvis ikke de gratis udgaver har alle de funktioner, som du mener der skal bruges, så kan du stadig få nogle meget varierende priser at se. Det du skal være særligt opmærksom på, er at mange lever højt på at have branded sig rigtig godt.

Nogle har også været dygtige til at komme ind på revisorens kontor, og er i første omgang blevet taget godt imod fordi det var billigt, men så derefter stille og roligt er steget i pris med årene, for til sidst at være det dyreste alternativ.

Vi er alle vanedyr, så når vi har vænnet os til noget, så skal der lidt mere end en lille besparelse til at få os over i noget andet. Især når der er tale om et værktøj vi skal bruge så meget som en selvstændig skal bruge et regnskabsprogram.