SEO – Hvordan laver man SEO og linkbuilding selv?

  • af
SEO - Hvordan laver man SEO og linkbuilding selv?

Har du en hjemmeside og vil du gerne lave din SEO og linkbuilding selv? Så er der glimrende muligheder for selv at lave sin SEO og linkbuilding selv, uden at man skal betale et bureau for at stå for det. Det er dog vigtigt at du selv får en grundviden indefor søgemaskineoptimering så du stille og roligt kan gå i gang med din egen hjemmeside, og gradvist opnå bedre resultater på Google og måske opnå en topplacering eller to.

Hvad er SEO?

SEO står for Search Machine Optimization på engelsk, og er helt konkret søgemaskineoptimering, som man laver på sin hjemmeside, for at få Google og Googles søgemaskine til at læse din hjemmeside endnu bedre, hvilket kan lede til flere besøgende som er relevante for din hjemmeside. Hvis du driver en webshop som sælger hundefoder, så vil søgemaskineoptimering af din webshop der sælger mad til hunde, kunne hjælpe dig med at få flere besøgende der søger efter ”Hundefoder”, som har en intention om at købe hundefoder. Dette kan SEO af din hjemmeside hjælpe med. Læs mere om SEO her hvor du kan lære mere om hvordan du selv kan lave din SEO.

Hvad er linkbuilding?

Linkbuilding er en af de mest kendte SEO begreber indenfor søgemaskineoptimering. Linkbuilding betyder at man arbejder på at få flere indgående links til ens hjemmeside, som fortæller Google at din hjemmeside har autoritet og er værd at henvise til fra andre hjemmesider. Det betyder også at Google vil give din hjemmesidebedre placeringer, hvis du får lavet noget værdifuldt indhold for dine læsere, som også er godt nok til at skabe indgående links. Du kan også læse denne Linkbuilding liste hvis du vil lære at skaffe nogle gratis links som kan hjælpe dine placeringer på Google.