Synonym for Bredbånd

  • af
Bredbånd

Synonymet for ”bredbånd” er ADSL eller internet også kendt som kobbernettet hvor vi får vores internet igennem.

Hvad er bredbånd?

Bredbånd er den måde vi får vores internet igennem, som også er kendt som ADSL eller som det kobbernet som vi får vores internet igennem. Bredbånds kablerne er de selv samme kabler som blev brugt til vores fastnet i gamle dage og som nogle idag stadig gør brug af indtil de sidste fastnet telefoner bliver lukket ned en skønne dag.

Bredbånd er den teknologi som giver flest danskere mulighed for at kunne få internet i hjemmet og som stadig er gravet ind i 99% af danskernes befolknings hjem. Derfor er det uden tvivl stadig den mest udbredte måde at få internet på idag. Bredbånd er også en af de billigste måder at få internet på idag, nu hvor der er kommet nye teknologier som f.eks. fibernet og COAX teknologien som går igennem tv kablerne.

Bredbånd giver dig mulighed for at komme på internettet hvis du har en router som er koblet op på fastnettet med en router, enten i form af en trådløs router hvor du kan bruge bredbånd trådløst eller med kabel hvor du skal koble et kabel til din computer for at få internettet.

Bredbånd er dog ved at være en af de første muligheder for at få internet og det er i fremtiden fibernet og mobilt bredbånd der kommer til at være de dominerende måder at komme på internettet på i fremtiden.

Bredbånd

Definitionen på bredbånd

Definitionen på bredbånd er det kobbernet som vi bedst kender som fastnet telefonnettet hvor man fik fastnet telefoni igennem og som i tidernes morgen blev gravet med af Tele Danmark som idag er bedre kendt som TDC og Yousee.

Bredbånd er også kendt som ADSL som er en forkortelse for ”Asymmetric Digital Subscriber Line” som betyder at der kan komme tovejs transmissioner med højhastighed.