Synonym for ejendomsinvestering

  • af
ejendomsinvestering

Synonymet for ”ejendomsinvestering” er tæt på ejendomsspekulation

Hvad betyder ejendomsinvestering?

Når du skal investere i ejendom så kaldes det ejendomsinvestering, hvor man simpelthen køber en ejendom med det formål at tjene penge på enten udlejning eller spekulation i at ejendomme stiger i værdi. Dette kaldes investering, hvor man risikere sine penge med det formål at ejendommen stiger i værdi eller at man tjene penge på den ved at udleje den til andre imod at de betaler husleje som man kan skabe et positivt resultat på.

Du kan enten lave en ejendomsinvestering ved selv at købe en ejendom eller ved at investere i ejendom igennem en platform online. Her kan du f.eks. læse en anmeldelse af Kameo hvor du kan investere i ejendom igennem platforme, og hvor du ikke skal stå for at tage lån i banken for at få finansieret en ejendom, men hvor du kan komme i gang et væsenligt mindre beløb end hvis du f.eks. skal lægge en million kroner for at investere i ejendom. Dette er praktisk hvis man ønsker at sprede sine investeringer på flere ejendomme eller ikke ønsker at have en mase administration som der ofte medfølger når man investere i ejendomme.

Du kan også lave en ejendomsinvestering ved at købe en ejendom hvorefter at du har planer om at renovere den og på den måde få den til at stige i værdi. Dette kan også kaldes ejendoms spekulation hvor du simpelthen spekulere i at få ejendomme til at stige i pris, for derefter at sælge den.

Ejendomsinvestering har igennem mange tusinde år været en måde at forrente sine penge på og er en af de ældste måder at investere på.

ejendomsinvestering
Ejendomsinvestering

Definitionen på ejendomsinvestering

Definitionen på ejendomsinvestering er når der bliver fortaget et køb af en ejendom med det formål at ejendommen kan give et økonomisk afkast.

Dette økonomiske afkast kan enten være når man laver en ejendomsinvestering med det formål at udleje ejendommen, eller forbedre ejendommens værdi ved f.eks. at renovere ejendommen.

Man definere ejendom som enten et hus eller en lejlighed og investering defineres som at man risikere sine penge med det formål at de giver et økonomisk afkast. Det er også kendt som ejendoms spekulation hvor man køber med det formål at man forventer at ejendommen stiger i værdi.