Synonym for marmor

  • af

Synonymet for marmor kan være kalksten som oftest bruges til sofaborde i marmor eller lignende møbler.

Hvad er marmor?

Marmor er lavet af kalksten og er et naturligt opstået materiale som i de senere år er blevet brugt meget til at lave møbler som f.eks. sofaborde og køkkenborde i marmor, eller til bordplader i køkkenet. Marmor er helt unikt på den måde at alle bordplader uanset for mål er forskellige og det betyder altså at du ikke kan få to ens marmor bordplader.

Marmor er også utrolig flot at se på og der er et imponerende spil i marmor bordplader som mange er på jagt efter når de køber disse marmor borde. Marmor kan dog også bruges til ting lige fra marmor kugler til meget mere som man i gamle dage brugte til børns kugler som de legede med.

Marmor produkter er ofte utroligt værdifulde og er også en af de primære årsager til at folk gerne vil have bordplader og borde generelt af marmor, for at fremstå velhavende.

Hvad er marmor?

Definitionen på marmor

Marmor er lavet af kalksten som er blevet pudset og klargjort og i langt de fleste ender som møbler i folks stuer eller til bordplader i køkkener. Marmor bordplader har sine helt unikke linjer og er findes derfor ingen marmor bordplader som er ens.