Udskiftning af radiator pris – Hvad koster det?

  • af
Udskiftning af radiator

Er du i tvivl om hvad det koster at få udskiftet din radiator, så er du ikke alene. Der er faktisk ikke ret mange der aner hvad det koster at få udskiftet en radiator, og der er ingen tvivl om at der kan være ret stor forskel når vi snakker udskiftning af radiator pris, så derfor giver det god mening at få flere tilbud.

Udskiftning af radiator

Udskiftning af radiator
Udskiftning af radiator

Når der skal foretages en udskiftning af radiator, så er det vigtigt at du sørger for at finde en fagmand, hvis du ikke selv har erfaring med det. Det er dumt at begynde at lege med selv at skifte den hvis du ikke ved hvad du skal gøre, da du kan ende med stor vandskade efterfølgende hvis din udskiftning af radiator ikke er gået som det skulle. Men en udskiftning af radiator kan også have priser hos en VVS fagmand som ofte er helt utroligt høje, mens andre ikke tager ret meget for det, afhængig af hvor meget de er vant til netop denne opgave. Det koster dog som regel omkring 1000 kroner til op imod 2000 kroner, hvor der ingen tvivl om at det godt kan betale sig at bruge et par minutter på at spare 1000 kroner når man alligevel skal have udskiftet sin radiator.

Det kan også betale sig at få en temperatur måler indsat i radiatoren når du alligevel skal skifte den, så den har lettere ved at sørge for at rummet den befinder sig i har den rette temperatur. Det er der mange der gør automatisk når de udskifter en radiator, men hvis den VVS fagmand du har til at skifte den ikke nævner det, så gør det gerne selv.

Læs også en af vores tysker partnerside her

Montering og demontering af radiator – hvad koster det?

Som sagt så koster det omkring 1000 til 2000 kroner at få skiftet sin radiator, så det er ikke noget som er voldsomt dyrt, men det er til gengæld besværligt at skille sig af med sin radiator, så derfor er der også mange VVS fagfolk som tager betaling for at skille sig af med den så du slipper for det. Så det kan du overveje at få med i prisen når du skal have udskiftet din radiator en dag.