Hvad er Passiv indkomst? – Få det hurtige svar her

  • af

Der har i den senere tid været mere og mere fokus på at træde ud af hamsterhjulet og komme væk fra arbejdsmarkedet før tid, hvis man altså ønsker at komme tidligere på pension. Her er især en ting som passiv indkomst kommet ind i billedet, hvor man som helt almindelig dansker f.eks. kan have et 8 til 16 job hvor man får sin faste løn, kombinere sin indkomst med en ekstra passiv indkomst, hvor man får penge uden at skulle tage på arbejde som eksempel. Ja, med passiv indkomst, så kan du faktisk tjene penge mens du sover. Det lyder for godt til at være sandt, gør det ikke? Men det er faktisk muligt og nu vil jeg kort forklare dig hvordan det fungere. 

Hvad er passiv indkomst? 

Passiv indkomst er en indkomst som du ikke skal fortage dig noget for at få. Ordet Passiv betyder ‘’inaktiv’’ og det er præcis hvad passiv indkomst er. Fuldstændig inaktiv indkomst, som ikke kræver en handling for at få. Ofte så forbinder man passiv indkomst med at man kan tjene penge mens man sover, og det er faktisk lige præcist det der er muligt hvis man har en passiv indkomst. 

Hvordan får man passiv indkomst? 

Hvis du gerne vil have passiv indkomst, så kræver det 2 ting. Enten så skal du investere din tid, eller dine penge. Uanset hvad, så får du ikke en passiv indkomst uden at investere end af de to ting. Hvis du f.eks. investere dine penge, så kan du købe ting som investeringsejendom, en aktie og lignende investeringer, hvor du har mulighed for at få en fast indkomst uden manuelt at skulle gøre noget, da du grundet din investering af penge helt automatisk vil få en indkomst løbende, som du ikke skal arbejde for at få, som hvis du f.eks. tog på arbejdet.  

Du kan også vælge at investere din tid til f.eks. at lave din egen blog hvor du investere din tid i at skrive blogindlæg som efter længere tid begynder at skaffe besøgende til din blog som du kan tjene penge på. På disse to måder kan du opnå passiv indkomst, men der findes helt sikkert mange flere måder derude.  

Find alle synonymer på synonym.dk