Synonym for skjorte

  • af

Synonymet for skjorte er tæt på shirt og kan eksempelvis være sådan en skjorte til mænd som det oftest bliver brugt af.

Hvad er en skjorte?

En skjorte er en beklædningsgenstand som man kan tage over sig og knappe med knapper. En skjorte er en trøje som er åbnet foran som ofte bliver brugt når man skal have fint tøj på. Det er som regel mænd der går med skjorte når man f.eks. skal på arbejde, til møde, til fest og lignende lejligheder, hvor der forventes at man ser en smule fin ud. Men der er også begyndt at komme skjorter til kvinder og endda også skovmandskjorter som er en smule mere rustikke og ofte heller ikke i det tynde og fine stof, men er lavet i tykkere bomuld som også er en smule varemere. Disse skovmandskjorter er blevet kendt som en beklædningsdel som skovhuggere har brugt i film, men som idag mest af alt er kendt som en mere almindelig hverdags skjorte. Det er også begyndt at blive mere og mere ”in” at gå i skjorte til de mere afslappede lejligheder hvor der efterhånden også produceres skjorter til enhver lejlighed.

Du kan eksempelvis finde inspiration til at finde skjorter til mænd på mandemagasinet.dk som fortællere mere omkring herremode og lignende, eller kigge på denne artikel omkring morgenkåber som også henviser til lignende morgenmode til mænd.

skjorte til mænd

Definitionen på en skjorte

Definitionen for en skjorte er en beklædningsdel som kan lukkes foran med knapper i et tynd materiale og som ofte også bruges sammen med jakkesæt eller med fine bukser til de finere anledninger.