Synonym for kryptovaluta

  • af

Synonymet for Kryptovaluta er Digital valuta eller en krypteret coin 

Hvad er Kryptovaluta 

Kryptovaluta er bedre kendt som en digital valuta, som er blevet skabt til at lave pengeoverførsler og betaling som en traditionel valuta, som blandt andet Bitcoin er kendt for. Kryptovaluta er skabt til at blive brugt som den valuta som vi kender det i dag, hvor vi til dagligt betaler vores varer i supermarkedet, på internettet eller endda bruger til at betale til hinanden med, men er dog også blevet en valuta man kan investere i på lige fod med en aktie.

Kryptovaluta blev kendt da Bitcoin kom til verden, som blev skabt udelukkende til brug som en traditionel valuta som f.eks. vores danske krone / DKK eller den europæiske EURO som vi kender dem i dag. Den store forskel er blot at kryptovalutaer er digitale og er derfor ikke fysiske penge som man kan give fysisk videre, men kun lave som digitale transaktioner.  

Kryptovaluta kan blive overført digital på tværs af lande og en af de fordele der er ved kryptovaluta er at disse overførsler på tværs af landegrænser sker langt hurtigere end hvis man overfører traditionelle valutaer igennem banken. Ofte kan en overførsel med kryptovaluta tage ned til 10 minutter uanset hvor i verden denne overførsel laves til, hvor man med almindelige overførsler kan forvente at der går mellem 2 og 5 hverdage.  

kryptovaluta

Definitionen på kryptovaluta 

Definitionen på kryptovaluta er en digital valuta eller en krypto coin som kan bruges som betalingsmiddel i stedet for de traditionelle valutaer vi i dag bruger. En Kryptovaluta er programmeret med Blockchain teknologi som er en ny måde at programmere på, som skaber en endnu mere sikker form for kode end tidligere koder, som gør kryptovaluta som en sikker valuta.  

Kryptovaluta er den generelle betegnelse for de forskellige kryptovalutaer der findes, hvor den mest kendte er Bitcoin som er kendt som både en populær kryptovaluta men også som en ‘’investering’’. 

Læs mere om synonymer på Synonym.dk