Synonym for Passiv Indkomst

  • af

Synonymet for Passiv Indkomst er ‘’inaktiv indtægt’’ 

Hvad er Passiv indkomst? 

Passiv indkomst er indkomst du ikke skal arbejde for at få. Passiv indkomst er en indkomst du får uanset om du er vågen eller sover, og som ofte kommer på baggrund af en investering af din tid eller dine penge, som derefter skaber en indkomst som du efterfølgende. Denne inaktive indkomst kommer sig ofte som følge af at du eksempelvis har investeret dine penge og løbende får rente af din investering, men kan også ske på andre måder, hvor du starter ud med at skulle gøre noget, for derefter at modtage denne passive indkomst.  

Passiv indkomst er også kendt for at være en måde at tjene penge på mens man sover, hvor man uanset om man arbejder eller ej, tjener penge.  

Du kan få passiv indkomst hvis du f.eks. investere i eksempelvis en aktie og får årligt udbetalt udbytte på dine investeringer. Her får du en passiv indkomst hver år for penge du har investeret. 

Det kan også være at du på nettet har lavet en hjemmeside. Her skriver du blogindlæg som efterfølgende får trafik og hvor du tjener penge på reklamer. Dette er en passiv indkomst, hvor du får penge uden selv at være aktiv.  

Passiv Indkomst

Definitionen på passiv indkomst 

Passiv indkomst er som nævnt længere oppe en inaktiv indkomst, som betyder at det er en indkomst som du får uanset om du aktivt arbejder eller ej. Det er penge som simpelthen kommer mens du sover, og som ikke kræver at du skal arbejde for dem.  

Inaktiv indkomst er en indkomst som du får uden en aktiv handling som f.eks. at tage på arbejde, f.eks. igennem en investering af din tid eller dine penge hvor afkastet er en passiv indkomst.  

Se mere om Synonymer på Synonym.dk